Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Desenvolupament de les meves competències

Curs reconegut amb 3 crèdits de Lliure elecció.

Et convidem a connectar-te amb les teves ganes d’aprendre de tu, del teu potencial i del de les altres persones, per a viure la vida que tu vulguis. Ser conscient de les teves capacitats, habilitats i disposició per aprendre: com el fet d’integrar-ho et permetrà desenvolupar-les i ampliar els teus horitzons. Degustar cada passa que t’apropi al teu objectiu. Aprendre a mirar-te, partint del que ja tens, valorant el coratge de reconèixer allò que encara està per desenvolupar, per seguir eixamplant el teu espai de benestar personal i professional. Aquesta és una proposta de recreació, apostant per un aprenentatge integral:

A què et vols atrevir per a viure millor?

OBJECTIUS I COMPETÈNCIES
L’objectiu general del curs és formar a alumnes i professionals del món educatiu en el desenvolupament de competències de manera que permeti a l’aprenent conèixer quina és l’habilitat que desitja desenvolupar i la manera d’avaluar-ne el procés d’adquisició, fins a consolidar-ne una actuació satisfactòria. L’aprenentatge està orientat a adquirir les següents competències, entre d’altres:

*Contribuir al benestar de la persona, i més encara en aquests primers passos cap a l’emancipació, que són decisius en la construcció de la definició de la persona que vol ser.
*Alliberar-nos de les pors que ens allunyen i ens impedeixen ser qui som i què volem.
*Despertar la inspiració, validant el que som i el que podem oferir.
*Establir nous llaços i estructures grupals i, com a conseqüència, ampliar el nivell de sociabilitat a través del respecte absolut del que som i dels altres.
*Promoure un context per a l’aprenentatge en què el respecte, l’acceptació, el reconeixement i la creativitat siguin claus per a què sorgeixi el millor i on cadascú pugui expressar el seu potencial.

INFORMACIÓ I MATRÍCULA:

DATES: 22 i 23 d'octubre , 5 i 6, 19 i 20, i 26 i 27 de
novembre
LlOC: Coaching Lleida (primera trobada)
EQUIP DOCENT: Alba Peñalver, Camila Lizama i Jordi
Muñoz — (equip Coaching Lleida).PREU: 40 €Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Per fer efectiva la matrícula pots ingressar l’import en un dels següents números de compte indicant el nom del curs i els cognoms de l’alumne.
C/C La Caixa 2100 0004 45 0201313569
C/C Ibercaja 2085 9456 61 0330526842
Pots confirmar l’ingrés amb un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant-nos les teves dades.

Vegeu programa en .pdf

 

 

 

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto