Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Inscripció als cursos
 1. Dades Personals

 2. Nom:(*)
  Please let us know your name.
 3. Cognoms:(*)
  Invalid Input
 4. DNI / NIE:(*)
  fomat erroni
  format: números i lletra/s sense espais ni guions.
 5. Telèfon:
  Invalid Input
 6. Correu electrònic:(*)
  Si us plau, introdueix el teu correu electrònic.
 7. Tens el carnet de família nombrosa? Envia'l escanejat inmediatament a la realització d'aquesta inscripció a cdp@udl.cat (*)
  Invalid Input
  Si no s'envia el carnet de família nombrosa immediatament a la realització d'aquesta inscripció, no es procedirà a la formalització de la matrícula
 8. Dades acadèmiques

 9. Estudis en curs:
  Invalid Input
 10. Cursos disponibles

 11. Invalid Input
 12. Observacions:
  Invalid Input
 13. Vols rebre informació sobre notícies, activitats i cursos del Centre Dolors Piera?(*)
  Invalid Input
 14. FORMALITZACIÓ DE LA MATRÍCULA DE MATÈRIA TRANSVERSAL
  L'alumnat de la UdL que tingui interès en reconèixer el crèdit de matèria transversal ha de tenir cura d'introduir totes les dades de contacte correctament, especialment el DNI i el correu electrònic. Un cop s'hagi efectuat aquesta inscripció, a través del formulari, rebreu un correu que us indicarà que heu realitzat la inscripció correctament. En uns dies, es formalitzarà la matrícula a través de la butlleta de pagament que us enviarem al correu electrònic que heu indicat juntament amb les instruccions. Si el curs no es paga dins del termini establert, es procedirà a donar de baixa la persona interessada en el curs.
  POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES
  De conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, us informem que la Universitat de Lleida (UdL) és la responsable del tractament de les dades personals facilitades (dades de contacte del representant: Secretaria General. Plaça de Víctor Siurana, 1, 25003 Lleida, sg@udl.cat; dades de contacte del delegat de protecció de dades: dpd@udl.cat).
  La base jurídica en la qual es fonamenta l’ús d’aquestes dades personals és el servei públic de l'educació superior, tal com exigeix la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats.
  Les dades s'utilitzaran per a les finalitats inherents a la gestió de la matriculació de la persona interessada i de garantir l'adequada prestació de la docència.
  La UdL no cedirà les dades a tercers, llevat dels casos estrictament previstos en la Llei.
  Podeu accedir a les vostres dades; sol·licitar-ne la rectificació, supressió o portabilitat; oposar-vos al tractament, i sol·licitar la limitació del tractament, sempre que sigui compatible amb les finalitats de la matrícula sol·licitada, mitjançant un escrit tramès a l'adreça dpd@udl.cat. També podeu presentar una reclamació adreçada a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, mitjançant la seu electrònica de l’Autoritat (https://seu.apd.cat) o per mitjans no electrònics.

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto