Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Donacions

Cessió del teu Treball de Fi de Grau (TFG) o de Fi de Màster (TFM)

Si has realitzat un Treball de Fi de Grau (TFG) o un Treball de Fi de Màster (TFM) en matèria d'igualtat de gènere i no discriminació i vols compartir-lo, pots emplenar el següent document i enviar-nos una còpia del teu treball en paper o en suport digital. El teu treball formarà part del fons bibliogràfic especialitzat en Estudis de Gènere del Centre d'Estudis i Documentació de les Dones per a la seua consulta i sense renunciar a la teua propietat intel·lectual, en l'espai que el Centre Dolors Piera té dins del Repositori Obert de la UdL (repositori institucional).

Document d'AUTORITZACIÓ PER DIPOSITAR UN TREBALL DE FI DE GRAU O UN TREBALL DE FI DE MÀSTER AL REPOSITORI OBERT DE LA UDL, AL CENTRE D'ESTUDIS I DOCUMENTACIÓ DE LES DONES I AL DIPÒSIT DE RECERCA DE CATALUNYA (RECERCAT)

Pots consultar la Normativa per a la publicació de treballs de fi de grau i treballs de fi de màster en el Repositori Obert de la UdL (repositori institucional) aprovat pel Consell de Govern de 28 de maig de 2014 (Acord núm. 137/2014).

Apadrina un llibre

triptic_cedd_interior El programa Apadrina un llibre! té l'objectiu d'ampliar el fons documental del Centre d'Estudis i Documentació de les Dones. Ens ajudes?

Es pot col·laborar en el programa de diferents maneres:

  1. amb una quota de 25€ anuals amb els quals s'adquiriran els materials pel fons documental;
  2. amb la donació d'un llibre sobre matèria de gènere, pot ser de la llista de desiderates del CEDD o altres materials que vosaltres escolliu; i 
  3. amb la donació d'exemplars propis o en què hàgiu col·laborat.

Als llibres donats al fons hi constarà el nom de la persona que l'ha apadrinat, per tal de deixar-ne constància.

Si vols proposar-nos l'adquisició d'algun document que no tinguem al fons, omple el formulari que trobaràs a la part dreta d'aquesta pàgina.

Mira el reportatge del CEDD!

Consulta el tríptic del CEDD!

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto