Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Violències masclistes

Quines mesures ha dut a terme la Universitat de Lleida en matèria de violències masclistes?

El Reglament d'actuació davant supòsits de violència de gènere, per raó d'orientació sexual, identitat o expressió de gènere a la Universitat de Lleida ha estat dissenyat pel Centre Dolors Piera per donar compliment a al Pla d'Igualtat d'Oportunitats entre Homes i Dones a la Universitat de Lleida (2008-2011) i a la Declaració institucional de la Universitat de Lleida de tolerància zero envers la violència i l'assetjament per raó de gènere, aprovada al 2010.

El Reglament guia la resposta de la Universitat de Lleida en casos d'assetjament i altres manifestacions de la violència de gènere en l’àmbit laboral i acadèmic des d'una perspectiva global, en incloure sensibilització, formació, prevenció, detecció i atenció dels casos en tots els col·lectius universitaris: personal docent i no docent i estudiantat.

La Universitat de Lleida, amb l'acord número 172/2018 del Consell de Govern de 19 de juny de 2018, pel qual s’aprova l'actualització del Reglament d'actuació en cas de violència de gènere a la UdL, adapta el reglament a les darreres novetats legislatives que s'han produït en l'àmbit autonòmic, concretament a la Llei 17/2015, del 21 de juliol, d'igualtat efectiva de dones i homes i passa a anomenar-se .

Consulteu la Guia d'aplicació del Reglament d'actuació. 

Descarrega't el formulari de denúncia interna. Sol·licitud d’actuació davant supòsits de violència de gènere en l’àmbit acadèmic i/o laboral, per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere a la Universitat de Lleidade gènere en l’àmbit acadèmic i/o laboral, per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere a la Universitat de Lleida

Consulta altres recursos i enllaços de la UdL

tescoltem

T'escoltem
 1. Si necessites que t'escoltem i t'ajudem, posa't en contacte amb nosaltres: estem a la teua disposició!

  Si et trobes en cas de violència de gènere o si coneixes algú que ho està i vols informar-te'n o denunciar-ho, si tens dubtes sobre quins són els teus drets en temes de violència, conciliació o sobre altres temes, si necessites que t'assessorem en matèria d'igualtat d'oportunitats i no discriminació, posa't en contacte amb nosaltres a través del següent formulari de forma anònima.

 2. E-mail(*)
  Invalid email address.
 3. Queixa o consulta:
  Invalid Input
 4. Seguretat:(*)
  Seguretat:
  Entrada erronea
  Entreu les lletres i/o els nombres de la imatge.
 5. (*)
  Ha d'acceptar els termes legals
 6. De conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, us informem que la Universitat de Lleida (UdL) és la responsable del tractament de les dades personals facilitades (dades de contacte del representant: Secretaria General. Plaça de Víctor Siurana, 1, 25003 Lleida, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; dades de contacte del delegat de protecció de dades: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Les dades s'utilitzaran per a les finalitats inherents a la sol·licitud del formulari que empleneu. Podeu accedir a les vostres dades; sol·licitar-ne la rectificació, supressió o portabilitat; oposar-vos al tractament, i sol·licitar la limitació del tractament, sempre que sigui compatible amb les finalitats de la matrícula sol·licitada, mitjançant un escrit tramès a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. També podeu presentar una reclamació adreçada a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, mitjançant la seu electrònica de l’Autoritat (https://seu.apd.cat) o per mitjans no electrònics.

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto