Ir al contenido

Página principal de la UdL

Noticias

I Premi Zoe Rosinach Pedrol a la millor tesi doctoral

banner zoeEl I Premi Zoe Rosinach Pedrol a la millor tesi doctoral en Estudis de les Dones, Feministes i de Gènere o amb perspectiva de gènere a la Universitat de Lleida (UdL) el convoca la UdL, a través de l’Escola de Doctorat i del Centre d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones Dolors Piera i finança l’Institut Català de les Dones.

Té per objectiu reconèixer la recerca en estudis de les dones, feministes i de gènere per a tesis doctorals que se centrin en temàtiques d’igualtat de gènere o que introdueixin la perspectiva de gènere d’una manera transversal.

Aquesta primera convocatòria, dotada amb 2.000 euros, té un caràcter excepcional.

 

Leer más: I Premi Zoe Rosinach Pedrol a la millor tesi...

Premien una tesi sobre el rol de la dona en refranys en castellà i en bantú

foto tesis frseologiaLa tesi doctoral Aproximación a la cultura a través del estudio contrastivo entre la fraseología española y la bantú: visión de la condición femenina y de la familia, d'Stella Isabelle Njike Yoba, i dirigida per la catedràtica de la Universitat de Lleida (UdL), Ma. Ángeles Calero Fernández, ha estat guardonada amb un dels dos Premis d'investigació per a tesis doctorals 2023 que atorga l'Associació per a l'ensenyament de l'espanyol com a llengua estrangera (ASELE). Es tracta del premi ASELE-Monografías, dotat amb 400 euros i la publicació electrònica d'una versió revisada i abreujada de la investigació premiada, en la col·lecció Monografías d'aquesta associació internacional.

Leer más: Premien una tesi sobre el rol de la dona en...

La Universitat de Lleida, en 'serveis mínims' del 5 al 27 d'agost

serveis minims 2023Com ja és habitual en períodes d'inactivitat docent, la Universitat de Lleida (UdL) torna a deixar a l'agost els seus edificis als campus de Lleida i d'Igualada en 'serveis mínims' durant tres setmanes. Enguany, entre els dies 5 i 27 (ambdós inclosos).

Monògrafic sobre les dones davant el repte del treball 4.0

aranzadi treballCom a resultat de les jornades celebrades en motiu de la commemoració del 8 de març del 2022, que portaven per títol "La dona davant el repte del treball 4.0", s'ha publicat una monografia homònima a fi de recollir les principals contribucions al voltant de l'anàlisi de la incidència de les transformacions vinculades a la digitalització de l'economia en el treball de les dones i sobre l'abordatge del fenomen des d'una perspectiva de gènere en l'ordenament jurídic. 

Leer más: Monògrafic sobre les dones davant el repte del...

L'endocrinòloga Carme Valls-Llobet, honoris causa per la UdG

carme valls UdGL'endocrinòloga Carme Valls-Llobet, professora del del Màster Oficial en Estudis de Gènere i Gestió de Polítiques d'Igualtat de la UdL, ha rebut la distinció de doctora honoris causa a la Universitat de Girona, distinció que se suma a la Medalla de la Universitat de València l'any 2019 i a la Creu de Sant Jordi 2020 per la seua tasca pionera en l’aplicació de la perspectiva de gènere en la investigació científica i mèdica.

Leer más: L'endocrinòloga Carme Valls-Llobet, honoris...

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto