Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Mínor en Gènere i Dret (Minor Gender)

minorQuè és un mínor?

El Mínor és una formació complementària dins dels estudis del grau de Dret que permet a l'estudiantat obtenir competències determinades en aquesta àrea específica del coneixement. La proposta de Mínor en Gènere i Dret, aprovat pel Consell de Govern núm. 106/2015 de 20 de maig de 2015, sorgeix de la conjunció de dos factors:

1. En primer lloc, l'existència d'un grup de professores de la Facultat de Dret i Economia que han introduït la perspectiva de gènere a la recerca i docència del dret o bé que han realitzat una part la seva recerca sobre aspectes o temes relacionats amb la dona.
2. L'aposta decidida per lluitar contra la insivilitat i crear una cultura de sensibilització envers qualsevol situació discriminatòria, d'assetjament i violència 

El Mínor en Gènere i Dret consta de 30 crèdits a realitzar entre l'oferta específica d'assignatures optatives.
Les assignatures del Mínor es poden cursar en un o més cursos acadèmics. 

Les assignatures s'impartiran per mitjà del sistema de formació semipresencial durant el primer i segon semestre de cada curs acadèmic.

 Assignatures del Mínor

assignatures

Perfil de l'estudiantat

El Mínor va dirigit a l’estudiantat de Grau de la UdL que vulgui completar la seva formació bàsica amb un domini de les relacions transversals entre gènere i dret des d’una perspectiva interdisciplinària, analítica i crítica dels continguts dels seus estudis. No es requereix cap coneixement previ de les matèries que configuren el Mínor. 

Admissió i matrícula
La matrícula del Mínor es realitzarà en el moment de formalitzar la matrícula ordinària del curs acadèmic, d'acord amb els terminis ordinaris fixats per a la titulació del Grau. Pot ser admès al Mínor l'estudiantat que pugui cursar assignatures optatives d'acord amb els requeriments previstos a cada titulació. A la titulació del Grau en Dret, podrà cursar el Mínor qualsevol estudiant/a que hagi superat un mínim de 120 crèdits, dels quals 48 crèdits han de correspondre a matèries bàsiques.

Preu
El preu del crèdit del Mínor serà el corresponent a la titulació que cursa l’estudiant/a.

Modalitat de l'ensenyament
Semipresencial

Places
20

Més informació
Facultat de Dret i Economia.
Secretaria Administrativa
C/ Jaume II, 73 (despatx 0.39) 25001 Lleida
Tel. 973 703352 / 973 703354 / 973 703355

Descarrega't el díptic

http://www.minorgeneredret.udl.cat/index.php/

I, després..., si vols continuar estudiant estudis de gènere... pots estudiar el Màster (online) en Estudis de Gènere i Gestió de Polítques d'Igualtat, adreçat a la formació d'experts i expertes en l'aplicació de la perspectiva de gènere a les tasques professionals, en el tractament de la violència de gènere i en l'aplicació de la categoria "gènere" a la recerca en l'àmbit de les ciències jurídiques, humanes i socials.

Llegeix-ne més en aquest enllaç.

 

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto