Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Divulgació

En l'àmbit de la divulgació, el CDP disposa d'aquesta pàgina web integral (www.cdp.udl.cat) i d'un espai al Campus Virtual on hi ha disponibles recursos en línia sobre conciliació, coeducació, violència de gènere, salut, llenguatge, docència, gestió i recerca universitàries des d'una perspectiva de gènere, etc.

Les publicacions que destaquem són el butlletí mensual que recull totes les activitats del Centre Dolors Piera, així com d'atres entitats i intitucions d'arreu de l'estat, la Col·lecció Genuïnes i la Col·lecció Estudis.

És en l'àmbit de la divulgació que el CDP treballa estretament amb el Centre d'Estudis i Documentació de les Dones (CEDD) del SIED, una biblioteca especialitzada sobre dones, gènere i feminisme, i un espai que promou la recerca sobre aquests temes.

També hi ha publicats materials i recursos educatius diversos per a la introducció de la perspectiva de gènere a la docència i a la recerca en totes les fases de l'ensenyament, des de l'educació infantil fins a l'educació superior.

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto