Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Polítiques d’Igualtat i Treball (1 ECTS de Matèria Transversal)

LOGO 10ANYS web 2

La jornada Polítiques d’Igualtat i Treball (1ECTS), organitzada pel Centre Dolors Piera, commemora el 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

L’aprovació de la Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març per a la igualtat efectiva entre dones i homes, (d'ara endavant LOI) va suposar un punt d’inflexió en la configuració i tractament de les polítiques d’igualtat per raó de gènere a Espanya. La sessió té per objectiu abordar l'anàlisi dels canvis i avenços que s'han produït per a les dones en l'àmbit laboral tant en el marc de l'empresa privada, com de les administracions públiques, , després de la posada en marxa dels canvis normatius que s'introdueixen amb motiu de l'aprovació de la LOI.

Les temàtiques s’abordaran a nivell teòric i pràctic des de les àrees de coneixement del Dret del Treball i la Seguretat Social, i la Sociologia del treball. La jornada es reconeix amb 1 ECTS.

 

Dia: 8 de març de 2017
Hora: 9.30h a 14.00h
Lloc: Auditori (Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera)
Preu: Gratuït per al públic, en general. Per a l'alumnat de la UdL que vulgui el reconeixement del crèdit de matèria transversal haurà d'abonar 39,53€, segons els preus públics per al curs 2016-2017.

Podeu descarregar-vos el programa  i el dossier que també trobareu detallat a continuació:

Conferència: Igualtat, dona i treball: balanç de deu anys de la LOI, a càrrec de la Sra. Pilar Charro Baena, catedràtica acreditada de Dret del Treball i Seguretat Social de la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid

Taula rodona: Les polítiques d’igualtat en les empreses i administracions públiques: experiències pràctiques, amb la participació de la representació de diferents organismes i agents socials, implicats en la implementació de les polítiques d'igualtat a les relacions laborals , que realitzaran una valoració de l’experiència que tenen en la implantació de la LOI durant els 10 anys de vigència de la mateixa.

 

  • Alejandra Montegut Salla, cap de la Insepecció Territorial de Treball de Lleida.
  • Teresa Castellà Gardenyes, agent d'igualtat.
  • Nuria Gilgado i Barbadilla, secretària de política sindical de l'UGT.
  • Sandra Miso, representació de la CEOE

 

Avaluació de la Matèria Transversal

Treball de 4 ó 6 pàgines a Lletra Arial 12, espaiat 1,5.

Es podrà triar entre una d'aquestes dues opcions :

Qualsevol treball copiat total o parcialment serà un suspens.

Obligatòria l’assistència a la jornada i la realització de la activitat d'avaluació.

Termini de lliurament d'activitats: 2 d’abril de 2017

Enviar-ho a l'adreça de correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Matrícula

L'alumnat de la UdL que tingui interès en reconèixer el crèdit de Matèria transversal ha d’inscriure’s a través del formulari en línia. IMPORTANT: Tenir cura d'introduir totes les dades de contacte correctament, especialment el nom i cognoms, el DNI, el telèfon i el correu electrònic. Un cop s'hagi efectuat la inscripció, s'emetrà una butlleta de pagament que s'enviarà al correu electrònic indicat i que s'haurà de retornar al Centre Dolors Piera segellat per l'entitat bancària.

Inscripció: al formulari en línia (Les places són limitades i es cobriran per ordre d'inscripció). El termini d'inscripcions finalitzarà el dia 5 de març de 2017, llevat que s'omplin totes les places abans.

 

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto