Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

X Memorial Hortènsia Alonso. Violències masclistes en un context de crisi global

X Memorial Hortènsia AlonsoTANCAT

El Memorial Hortènsia Alonso arriba a la desena edició. Es tracta d'una jornada coorganitzada pel Centre Dolors Piera, l’Ajuntament de Lleida, la Creu Roja, el Grup de Dones Lleida i Marea Lila i que enguany porta per títol Violències masclistes en context de crisi global. 

Tindrà lloc el dimecres 24 de novembre de 2021 a l'Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera, al campus de Cappont de al UdL. 

La jornada es retransmetrà en directe a través del canal de retransmissions del campus de la UdL.

A través d'una taula de diàleg, s'abordaran les violències masclistes en un context de crisi global. La taula, moderada per la periodista Rosa Maria Calaf, porta per títol "Reptes actuals davant les violències masclistes". Es parlarà de les dificultats que s'han afegit a la gestió del suport a les dones en situació de violència masclista, l'adaptació dels recursos existents a les noves situacions sorgides, els aprenentatges i les bones pràctiques.

Hi participaran Covadonga Álvarez Díaz, responsable de l'àrea d'apoderament personal de SURT i responsable dels projectes de Violències masclistes, Gemma Roces Bellmunt, responsable dels programes de Dones, Cures i Violències de Creu Roja Catalunya i Nati Veraguas Alguilera, directora de Dones amb empenta i del SIE de la Catalunya Central.

Inscripció:

Descarregueu-vos el programa

Avaluació de la Matèria Transversal

Treball de reflexió sobre la temàtica de la Jornada, en relació amb el contingut abordat per les ponents, amb les següents característiques: 3 pàgines a Lletra Arial 11, espaiat senzill. Qualsevol treball copiat total o parcialment serà un suspens.

Assistència al 100% de la jornada i realització de les activitats d'avaluació.

Termini de lliurament d'activitats: 20 de desembre de 2021

Enviar-ho a l'adreça de correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto