Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

VI Jornades Feministes. Violència obstètrica

jornades feministes2INSCRIPCIÓ TANCADA.

Està obert el termini d'inscripció a les VI Jornades Feministes que es dedicaran a la violència obstètrica, que restarà obert fins al divendres 9 d'abril de 2021 a les 14.30 hores i que es pot formalitzar a través del formulari.

L'objectiu és aproximar l'alumnat de la UdL a la violència obstètrica, entesa com una vulneració dels drets sexuals i reproductius, i abordar les atencions al part i el seu impacte en la salut de les dones.

La jornada és en línia i síncrona, i es divideix en dues sessions. La primera sessió tindrà lloc el dimarts 13 d’abril, de 16.15h a 18.15h. La segona, el dimarts 20 d’abril, de 16.15h a 18.15h.

Comptarem amb professionals que coneixen aquesta problemàtica en profunditat i des de diferents vessants professionals. A la primera sessió, comptarem amb Serena Brigidi, doctora en antropologia mèdica, docent i cofundadora de MATER Observatori de les maternitats i paternitats contemporànies i Sílvia Aldavert, llicenciada en Ciències Polítiques i Coordinadora de l’Observatori de Drets Sexuals i Reproductius de Catalunya. A la segona sessió, hi participaran Iliana París García, psicòloga perinatal i coordinadora del Aula Virtual de l’Institut Europeu de Salut Mental Perinatal; Esther Vivas, periodista i escriptora, autora del llibre “Mama desobedient” i Francisca Fernández Guillén, advocada i cofundadora d’El parto es nuestro.

Avaluació de la matèria transversal

Per a superar el curs s'hauran de complir 2 requisits: 
1. Haver assistit en directe al 100% de la jornada dins de les sessions de videoconferència que es trobaran a l’espai del curs al campus virtual.
2. Realitzar un treball de reflexió sobre els continguts de la jornada, amb les següents característiques: entre 4 i 6 pàgines a lletra Arial 11, espaiat senzill. 

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto