Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Teletreball, dones i ocupació

Teletrabajo 8MINSCRIPCIÓ TRANCADA.

Està obert el període d'inscripció a la jornada "Teletreball, dones i ocupació" reconeguda amb 1 ECTS de matèria transversal. La jornada és en línia i síncrona. Tindrà lloc el dimecres 10 de març, de 10.15h a 14.30h. Hi podreu accedir a través de l’eina videoconferència de l’espai del curs al campus virtual al qual us donarem d'alta.

L’objectiu de la jornada és analitzar l’impacte del teletreball des d’una perspectiva de gènere, és a dir, si és un instrument que afavoreix o no a fer efectiva la igualtat entre dones i homes, els seus avantatges i inconvenients, així com presentar bones pràctiques en empreses.

Consulteu el programa i el dossier de ponents

 Avaluació de la matèria transversal:

• Assistir en directe a la jornada dins de la sessió de videoconferència que trobareu a l’espai del curs al campus virtual.
• Realitzar i presentar un treball de reflexió sobre els continguts de la jornada, amb les següents característiques: entre 5 i 8 pàgines a lletra Arial 11, espaiat senzill. El treball l’haureu de pujar a l’Espai Compartit de l’espai al campus virtual en el termini d’un mes (és a dir, abans del 10 d’abril).

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto