Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

 1. Cursos de gènere en el Pla de Formació del PAS

  Recollida de les preferències en la inclusió de cursos sobre igualtat de gènere i d'oportunitats en el Pla de Formació del PAS de la UdL.

 2. Quina d'aquestes temàtiques en matèria de gènere i d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes t'interessaria que s'inclogués dins del Pla de Formació del PAS de la UdL? Selecciona les que consideris
 3. Tria
 4. Altres
  Invalid Input
 5. Captcha(*)
  Captcha
  Entrada invàlida
  Introdueix el nombres i/o lletres de la imatge
 6. (*)
  Ha d'acceptar els termes legals
 7. En virtut del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades Personals, posem en el seu coneixement que les dades personals que ens proporcionarà seran incorporades a un fitxer de la Universitat de Lleida (serveis generals) i tractades per la mateixa, amb domicili a Pl. Víctor Siurana 1 (E25003) Lleida, amb les úniques finalitats de gestionar les seves dades per a les inscripcions als cursos, jornades i a fi de contactar amb el centre, podent ser cedides a qualsevol membre o col·laborador de la Universitat de Lleida únicament per a les finalitats anteriorment exposades. En cas de no autoritzar el consentiment de la captació, el tractament i la cessió de les mateixes, donat el caràcter obligatori, no es podrà dur a terme la inscripció a cap curs o jornada, així com tramesa al missatge deixat en el formulari de contacte. Com a titular de les dades, podeu exercir els drets d'accés, rectificació, oposició o cancel·lació mitjançant un escrit adreçat al responsable del fitxer a la Universitat de Lleida, plaça Víctor Siurana, 1 25003 Lleida.

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto