Ir al contenido

Página principal de la UdL

 1. Cursos de gènere en el Pla de Formació del PAS

  Recollida de les preferències en la inclusió de cursos sobre igualtat de gènere i d'oportunitats en el Pla de Formació del PAS de la UdL.

 2. Quina d'aquestes temàtiques en matèria de gènere i d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes t'interessaria que s'inclogués dins del Pla de Formació del PAS de la UdL? Selecciona les que consideris
 3. Tria
 4. Altres
  Invalid Input
 5. Captcha(*)
  Captcha
  Entrada invàlida
  Introdueix el nombres i/o lletres de la imatge
 6. (*)
  Ha d'acceptar els termes legals
 7. En virtut del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades Personals, posem en el seu coneixement que les dades personals que ens proporcionarà seran incorporades a un fitxer de la Universitat de Lleida (serveis generals) i tractades per la mateixa, amb domicili a Pl. Víctor Siurana 1 (E25003) Lleida, amb les úniques finalitats de gestionar les seves dades per a les inscripcions als cursos, jornades i a fi de contactar amb el centre, podent ser cedides a qualsevol membre o col·laborador de la Universitat de Lleida únicament per a les finalitats anteriorment exposades. En cas de no autoritzar el consentiment de la captació, el tractament i la cessió de les mateixes, donat el caràcter obligatori, no es podrà dur a terme la inscripció a cap curs o jornada, així com tramesa al missatge deixat en el formulari de contacte. Com a titular de les dades, podeu exercir els drets d'accés, rectificació, oposició o cancel·lació mitjançant un escrit adreçat al responsable del fitxer a la Universitat de Lleida, plaça Víctor Siurana, 1 25003 Lleida.

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto