Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Jornada 8 de març. El treball en clau de gènere.

banner 8M 2024Enguany, la Jornada 8 de març a la Universitat de Lleida porta per títol "El treball en clau de gènere. Aspectes normatius i juridisprudencials".  Tindrà lloc el 6 de març a les 10.00 hores a la sala d'actes de l'edifici de Rectorat (plaça Víctor Siurana 1). 

La jornada té per objectiu aportar una mirada als principals avenços normatius en matèria de gènere en el treball i a la jurisprudència en l'àmbit laboral. 

Descarregueu-vos el programa.

Comptarem amb la participació del Sr. Borja Suárez Corujo, Secretari d'Estat de la Seguretat Social i Pensions i professor titular de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat Autònoma de Madrid que impartirà una ponència titulada La perspectiva de género en la acción protectora de la Seguridad Social. Tot seguit, la Sra. Mª Belén Cardona Rubert, catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de València dictarà una conferència sobre les principals novetats normatives amb perspectiva de gènere a l'àmbit laboral: Llei d'Ocupació, Decret Omnibus i la transposició a mitges de la Directiva de Conciliació (Reial Decret-Llei 7/2023.)

Posteriorment, s'ha programat una taula rodona participada per la magistrada del Tribunal Constitucional, la Sra. María Luisa Segoviano Astaburuaga, els magistrats emèrits de la Sala IV (Social) del Tribunal Suprem, el Sr. Jordi Agustí Julià i el Sr. Fernando Salinas Molina. 

MATRÍCULA I INSCRIPCIÓ

  • Alumnat de la UdL (AMB matèria transversal) tarifa ordinària de 18,46€: matrícula en línia, amb carta d'autopagament (al desplegable, seleccioneu la tarifa).
  • Alumnat de la UdL (SENSE matèria transversal) tarifa gratuïta: matrícula en línia, sense carta de pagament (al desplegable, seleccioneu la tarifa)
  • Alumnat de la UdL amb carnet de família nombrosa general i família nombrosa especial: enviar el carnet de família nombrosa i el DNI escanejats a l'adreça de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. tot indicant a l'assumpte 'Matrícula Jornada 8M". Us enviarem la butlleta de pagament per correu electrònic i haureu d'enviar el justificant de pagament per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L'import de la matrícula de família nombrosa general són 9,23€ i la família nombrosa especial, gratuïta.

Data límit d'inscripcions: 4 de març de 2024

AVALUACIÓ DE LA MATÈRIA TRANSVERSAL

Assistència presencial obligatòria al 100% de la jornada
Ressenya crítica sobre el contingut abordat en les diferents ponències de la jornada, amb les següents característiques: 3 pàgines a Lletra Arial 11, espaiat senzill. Qualsevol treball copiat total o parcialment serà un suspens.
Termini de presentació d'activitats: 14 d'abril de 2024; lliurament a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto