Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Jornada 8M. 15 anys de la Llei d'igualtat

banner jornada 8m 2023Enguany, la jornada commemorativa del 8 de març a la Universitat de Lleida estarà dedicada al quinzè aniversari de la Llei d'Igualtat i porta per títol 15 anys de la Llei d'igualtat. Balanç, reptes i oportunitats i està inclosa dins l'oferta de matèria transversal de la UdL, reconeguda amb 1 ECTS. 

Tindrà lloc el 15 de març a les 10.00 hores a l'Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera (Biblioteca del campus de Cappont). 

Té per objectiu aportar una mirada retrospectiva sobre què ha suposat el desplegament d'aquesta llei, quins reptes queden encara per assolir i quines oportunitats s'obren per a la consecució de la igualtat entre dones i homes.

Descarrega't el programa.

ponentsLa jornada està participada per expertes de primera línia de l'àmbit jurídic i sindical, com la Dra. María Amparo Ballester Pastor, catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de València i actualment directora de coordinacio jurídica de la vicepresidenta segona del Govern i la Sra. Mentxu Gutiérrez Jiménez, Secretària de Dones i Polítiques LGTBI+ de CCOO Catalunya.

La primera conferència, que impartirà la Dra. María Amparo Ballester Pastor, catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de València i directora de coordinacio jurídica de la vicepresidenta segona del Govern es titula Els nous reptes de la igualtat real i efectiva al treball: condicions previsibles, sobirania del temps i corresponsabilitat. La presentarà i moderarà el col·loqui posterior el Dr. Josep Moreno Gené, professor titular de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la UdL.

Tot seguit, tindrà lloc la conferència de la Sra. Mentxu Gutiérrez Jiménez, Secretària de Dones i Polítiques LGTBI+ de CCOO Catalunya, titulada La igualtat com a oportunitat, el métode com a repte. Presentarà i dinamitzarà el torn de paraules la Sra. Elena Jiménez Fita, inspectora de Treball i Seguretat Social dels Serveis d'Inspecció de Treball i Seguretat Social de Lleida, i professora de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la UdL.

MATRÍCULA I INSCRIPCIÓ

  • Alumnat de la UdL (AMB matèria transversal) tarifa ordinària de 18,46€: matrícula en línia, amb carta d'autopagament (al desplegable, seleccioneu la tarifa). 
  • Alumnat de la UdL (SENSE matèria transversal) tarifa gratuïta: matrícula en línia, sense carta de pagament (al desplegable, seleccioneu la tarifa)
  • Alumnat de la UdL amb carnet de família nombrosa general i família nombrosa especial: enviar el carnet de família nombrosa i el DNI escanejats a l'adreça de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. tot indicant a l'assumpte 'Matrícula Jornada 8M". Us enviarem la butlleta de pagament per correu electrònic i haureu d'enviar el justificant de pagament per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L'import de la matrícula de família nombrosa general són 9,23€ i la família nombrosa especial, gratuïta. 
  • Data límit d'inscripcions: 13 de març de 2023

AVALUACIÓ DE LA MATÈRIA TRANSVERSAL

  • Assistència presencial obligatòria al 100% de la jornada
  • Ressenya crítica sobre el contingut abordat en les diferents ponències de la jornada, amb les següents característiques: 3 pàgines a Lletra Arial 11, espaiat senzill. Qualsevol treball copiat total o parcialment serà un suspens.
  • Termini de presentació d'activitats: 16 d'abril de 2023; lliurament a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto