Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Premi Francesca Bartrina al millor Treball de Final de Grau (TFG) en estudis de gènere

Des del Centre d’Estudis Interdisciplinaris de Gènere convoquen la cinquena edició del Premi Francesca Bartrina al millor Treball de Final de Grau (TFG) en estudis de gènere, que és possible gràcies al suport de l’Institut Català de les Dones.

És un premi dotat amb 1.000 euros, al qual es podran presentar TFG de qualsevol disciplina i de totes les universitats catalanes. Per a més informació sobre les bases de la convocatòria, les podeu consultar aquí

 

En la primera edició, va rebre el premi la Marta Terreu Celma, de la Universitat Rovira i Virgili, pel treball “«FILM&SODA» de Rosa Maria Arquimbau”. En la segona edició les humanitats van deixar pas a estudis de caràcter social amb el treball “Qui (s’)ocupa? Repensant el gènere en la lluita pel dret a l’habitatge a Barcelona”, de l’Aina Gomà, de la Universitat de Barcelona. En la tercera edició el premi el van guanyar la Cristina Almirall, la Nefeli Forni i l’Emma Garolera, estudiants de Comunicació Audiovisual a la UVic-UCC, pel treball “El fontanero. Estudio sobre el efecto socializador de la pornografía”. En la darrera edició va ser reconegut el treball “La sensibilitat de gènere dels plans nacionals de salut”, de l’esudiant de Medicina de la Universitat de Barcelona Aina Delgado.

Amb aquest premi volem estimular la recerca en estudis de gènere al mateix temps que recordem la companya, amiga i gran recercadora que va ser la Francesca Bartrina.

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto