Ir al contenido

Página principal de la UdL

Ocupabilitat i qualitat en el treball de les dones en el nou context socioeconòmic (1ECTS)

mujer trabajadora 1La jornada Ocupabilitat i qualitat en el treball de les dones en el nou context socioeconòmic: dones, accés i permanència en el mercat de treball en igualtat de condicions (1ECTS), organitzada pel Centre Dolors Piera, commemora el 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

La sessió es centrarà en la situació de les dones en l’àmbit laboral i les condicions de desigualtat que pateixen actualment. Els aspectes que es tractaran durant la jornada giraran entorn a les dificultats d'accés i permanència de les dones al mercat laboral, en la conferència inaugural, i 3 ponències temàtiques simultànies, on s’exposaran experiències pràctiques des de la vessat de la negociació col·lectiva, des de la visió de les dones empresàries i de la utilització dels plans d’igualtat para aconseguir la igualtat efectiva de las dones.

Les temàtiques s’abordaran a nivell teòric i pràctic des de les àrees de coneixement del Dret del Treball i la Seguretat Social, i la Sociologia del treball. La jornada es reconeix amb 1 ECTS.

Consulteu el programa i el dossier.

Dia: 9 de març de 2016.

Hora: 10.00h a 14.00h

Lloc: Auditori (Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera) al Campus de Cappont

Preu: 39,53 €.

Inscripció: al formulari en línia (les places són limitades i es cobriran per ordre d'inscripció). El termini d'inscripcions finalitzarà el dia 4 de març de 2016, llevat que s'omplin totes les places.

La jornada comptarà amb:

Conferència marc: Les polítiques de foment de l'accés i permanència de la dona al mercat de treball, a càrrec de la Dra. Carolina Gala Durán , catedràtica de Dret del Treball i Seguretat Social de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ponències temàtiques simultànies (feu constar, al formulari d'inscripció , en quina de les tres taules us voleu inscriure):

  • Ponència temàtica 1: L'accés i permanència de la dona en el treball: experiències pràctiques , amb la participació dels sindicats CCOO i UGT.
  • Ponència temàtica 2: Els plans d'igualtat com a mecanisme per a la consecució de la igualtat d'accés i condicions de treball de la dona, a càrrec de la Dra. Paloma Pontón Merino (membre del Grup d'investigació consolidada reconegut per la Generalitat de Cataluña “Social and Business Laboratory Research).
  • Ponència temàtica 3: El repte de la igualtat de gènere i la conciliació laboral en l'àmbit del treball autònom, amb la participació d’ empresàries de l’associació FUNDE

Avaluació de la Matèria Transversal

Resum d’una de les ponències. Qualsevol treball copiat, total o parcialment, serà un suspens automàtic.
Assistència a la Jornada i realització de les activitats d'avaluació.
Termini de lliurament d'activitats: 9 d’ abril de 2016
Enviar-ho a l'adreça de correu: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Matrícula

Al formulari
Més informació: en aquest enllaç
IMPORTANT: Les persones interessades hauran d'inscriure's mitjançant el formulari d'inscripció, feu constar en quina de les tres ponències us voleu inscriure juntament amb totes les dades de contacte correctament, especialment el nom i cognoms, el DNI, el telèfon i el correu electrònic. Un cop s'hagi efectuat la inscripció, s'emetrà una butlleta de pagament que s'enviarà al correu electrònic indicat i que s'haurà de retornar al Centre Dolors Piera segellat per l'entitat bancària. Recordeu d'indicar la ponència a què us voleu apuntar en l'apartat d'observacions.

Aquesta activitat està finançada per: 

IM FSE

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto