Ir al contenido

Página principal de la UdL

Amor, sexe i relacions de poder

amor sexeEl curs "Amor, sexe i relacions de poder" que impartirà la psicòloga feminista Ianire Estébanez, experta en gènere i ciberactivista autora del blog Mi novio me controla és una formació en línia a través del campus virtual reconeguda amb 1 ECTS de matèria transversal.

L'objectiu del curs és sensibilitzar i prevenir situacions de violència entre la població universitària amb especial èmfasi en les relacions esporàdiques i les cites. S'abordaran els següents continguts: 

 

  • Què és violència? Construcció social de la violència. Sexualitat, adolescència i joventut
  • Els models de relació afectiva i els models de relació sexual. Amor romàntic i pornografia
  • Xarxes socials i apps. El postureo, la influència social i les cites Tinder
  • Les cites: expectatives, prejudicis i estereotips que es posen en marxa
  • El triangle de la violència i les violències simbòliques que viuen les dones
  • Violències directes que poden ocórrer en les parelles joves
  • Violències directes que poden ocórrer en les cites
  • Ciberviolències, autodefensa i resposta col·lectiva

La metodologia del curs consistirà en el visionat de materials audiovisuals explicatius de la professora i en la realització de breus activitats i lectures complementàries.

Tot i que el ritme el marca cada estudiant, el curs començarà l'1 de febrer i s'haurà de finalitzar com a molt tard el 29 de febrer. Hi haurà una sessió en directe, en línia, amb la professora Ianire Estébanez el dimecres dia 28 de febrer de 11.30h a 13.00 hores, a mode de clausura del curs. Aquesta sessió estarà oberta a tothom. 

El termini d'inscripció i matrícula finalitzarà el 29 de gener

La inscripció, per a l'alumnat que vol el reconeixement del crèdit de matèria transversal, s'ha de realitzar a través de l'aplicatiu d'automatrícula i seleccionar la tarifa ordinària de 18,46€.

Les persones amb carnet de família nombrosa general i família nombrosa especial: enviar el carnet de família nombrosa i el DNI escanejats a l'adreça de correu Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. tot indicant a l'assumpte "Amor, sexe i relacions de poder". L'import de la matrícula de família nombrosa general són 9,23€ i la família nombrosa especial, gratuïta. Us enviarem la butlleta de pagament per correu electrònic i haureu d'enviar el justificant de pagament per correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

Per a l'estudiantat de doctorat interessat en la formació serà gratuïta i ha de formalitzar la inscripció a través de correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto