Ir al contenido

Página principal de la UdL

Cursos

En aquest apartat trobareu els cursos vigents que el Centre Dolors Piera ofereix a l'alumnat de la UdL i les instruccions per tal de formalitzar la matrícula.

XI Memorial Hortènsia Alonso. Violències masclistes en contextos bèl·lics

banner memorial

El Memorial Hortènsia Alonso arriba a la onzena edició. Es tracta d'una jornada coorganitzada pel Centre Dolors Piera, l’Ajuntament de Lleida, la Creu Roja, el Grup de Dones Lleida i Marea Lila i que enguany porta per títol Violències masclistes en contextos bèl·lics. 

Tindrà lloc el dimecres 23 de novembre de 2021 a l'Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera, al campus de Cappont de al UdL de 9.30 a 14.00 hores. 

Leer más: XI Memorial Hortènsia Alonso. Violències...

Cicle Artivisme. Art per a la prevenció de les violències masclistes

Artivisme MT 22 23El Cicle Artivisme. Art per a la prevenció de les violències masclistes és una iniciativa formativa reconeguda amb 1 crèdit de matèria transversal que consta de 3 sessions artístiques de diferents disciplines amb perspectiva feminista. 

L'objectiu del Cicle és sensibilitzar i prevenir les violències masclistes des d’una vessant artística i amb professionals àmpliament reconegudes i mediàtiques: l’activista contra la violència de gènere en joves, Pamela Palenciano, l’artista visual, Yolanda Domínguez i la companyia teatral Las Fritas Teatre.

Podeu consultar el programa

Leer más: Cicle Artivisme. Art per a la prevenció de les...

Oferta matèria transversal en igualtat de gènere per al curs 2022-2023

MT 2022 2023El Centre d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones Dolors Piera organitza cursos de matèria transversal en igualtat de gènere. L'oferta de Matèria Transversal Bàsica en gènere per al curs 2022-2023, aprovada pel Consell de Govern del 3 de maig de 2022, està formada pels següents cursos reconeguts amb 1 ECTS de matèria transversal:

  • Cicle Artivisme. Art per a la prevenció de les violències masclistes (presencial)
  • XI Memorial Hortènsia Alonso (presencial)
  • Mercats i mercaderies. Taller de pornografia (presencial, 4 de maig de 9.30 h a 13.30 h)
  • Jornada commemorativa del 8 de març. 15 anys de la Llei d'Igualtat. Balanç, reptes i oportunitats. (presencial, data per determinar)
  • VIII Jornades Feministes (25 d'abril de 2023)

Leer más: Oferta matèria transversal en igualtat de gènere...

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto