Ir al contenido

Página principal de la UdL

Cursos

En aquest apartat trobareu els cursos vigents que el Centre Dolors Piera ofereix a l'alumnat de la UdL i les instruccions per tal de formalitzar la matrícula.

X Memorial Hortènsia Alonso. Violències masclistes en un context de crisi global

X Memorial Hortènsia AlonsoTANCAT

El Memorial Hortènsia Alonso arriba a la desena edició. Es tracta d'una jornada coorganitzada pel Centre Dolors Piera, l’Ajuntament de Lleida, la Creu Roja, el Grup de Dones Lleida i Marea Lila i que enguany porta per títol Violències masclistes en context de crisi global. 

Tindrà lloc el dimecres 24 de novembre de 2021 a l'Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera, al campus de Cappont de al UdL. 

La jornada es retransmetrà en directe a través del canal de retransmissions del campus de la UdL.

Leer más: X Memorial Hortènsia Alonso. Violències...

Orientació i prevenció de violències masclistes a la UdL

orientacionsINSCRIPCIÓ TANCADA.

El curs en línia "Orientació i prevenció de violències masclistes a la UdL" que impartirà l'entitat Noctámbulas, dona el tret de sortida a l'oferta de matèria transversal en gènere del curs 2021-2022. 

Es tracta d'un curs reconegut amb 1 ECTS de matèria transversal que ofereix formació en perspectiva de gènere i feminista per l’abordatge de les violències masclistes a través de la detecció i prevenció de les violències sexuals en espais d’oci i a l’entorn universitari.

Leer más: Orientació i prevenció de violències masclistes...

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto