Ir al contenido

Página principal de la UdL

Premi de fotografia Dones Rurals (2013)

El Centre Dolors Piera d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones, amb el finançament de l’Instituto de la Mujer i el Fons Social Europeu, convoca el Premi de Fotografia 2013 Dones Rurals, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones Rurals, el 15 d’octubre, per tal d’impulsar el coneixement de la situació de les dones en l’àmbit rural.

L'objectiu d’aquest guardó, dotat amb 1.200€ i que està adreçat a tothom que vulgui participar-hi, és visibilitzar la realitat femenina en l’entorn rural, impulsar el coneixement dels àmbits rurals des d’una perspectiva de gènere i reconèixer la participació de les dones en el seu desenvolupament.

El termini per participar en el concurs acaba a les 14.00h del dia 15 de setembre de 2013. Els treballs hauran de presentar-se, lliures de despeses, al Centre Dolors Piera d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones, del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida ( Edifici Polivalent, carrer de Jaume II, 71 25001, Lleida).

L’acte de lliurament del Premi tindrà lloc el dia 15 d’octubre, Dia Internacional de les Dones Rurals, en el marc de les VI Jornades Dones i igualtat de tracte al món rural.

Podeu consultar les bases completes de la convocatòria del Premi de Fotografia 2013 Dones Rurals en aquest enllaç

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto