Ir al contenido

Página principal de la UdL

La fotografia des d’una mirada educativa i social

Una de les obres creada per les alumnes Mariona Casas, Carla Llop, Sandra Mestre, Tate Moreno i Ilona MuntadaDemà s’inaugura l’ exposició L'aula somiada: una experiència educativa transformadora a partir de la fotografia al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del campus de Cappont.

L’exposició mostra el resultat d'un projecte desenvolupat a les assignatures Música i Arts Visuals i Sociologia de l'Educació de primer curs del Doble grau d'Educació Infantil - Educació Primària. Una trentena d’alumnes han participat en el projecte sota la direcció de la fotògrafa i educadora Dànae Quiroz, junt amb la col·laboració de les professores Carme Molet i Olga Bernad.

Els principals objectius del projecte són fomentar la fotografia com a eina educativa i destacar les implicacions i lligams socials tant de la fotografia com de l’educació. Les obres creades per l’alumnat són fruit de la reflexió sobre aspectes que caldria tenir en compte en el món educatiu per tal d’incloure i treballar l’àmbit social a les aules. Un dels temes tractats en la mostra proposa com afrontar la violència de gènere a partir del trencament d’ elements rígids, com els estereotips, que constrenyen a les persones i les encasellen, fent més difícil la sortida i superació en trobar-se en una d’aquestes situacions.

L’exposició s’inaugurarà demà a les 18:00h i es podrà veure fins el proper 6 de març, a la planta -1 del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del campus de Cappont de la Universitat de Lleida.

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto