Ir al contenido

Página principal de la UdL

El feminisme al món del còmic

Vinyeta extreta del llibre Quiéreme bien. Una historia de maltrato, de Rosalind B.PenfoldL’Associació Lika amb la col·laboració del Centre Dolors Piera organitza la sessió Còmics i gènere: vinyetes que ensenyen. Es realitzarà el dia 4 de febrer, a les 19.30h, a la Sala de Juntes de l’edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida.

L’activitat té l’objectiu d’analitzar els rols i característiques dels i les protagonistes dels còmics des d’una perspectiva de gènere i feminista. Al mateix temps, es donaran a conèixer publicacions alternatives que trenquen els models de gènere. L’organització ha convidat a dues entitats juvenils de rol de Lleida per tal de treballar aquesta temàtica.

Còmics i gènere: vinyetes que ensenyen es tracta d’una sessió grupal emmarcada dins del cicle de sessions mensuals anomenades Grups de Reflexió. Cada mes aborden qüestions diferents des d’un punt de vista feminista i de gènere. Les sessions previstes per als propers mesos es titulen 50 ombres d'èxit. Vols un Grey a la teua vida? (4 de març), Les dones som pacients amb drets. Ni nenes, ni invisibles, ni prou de pastilles (6 de maig), i Sense identitats o amb totes alhora: la teoria Queer (3 de juny). Totes les activitats es realitzaran a les 19.30h a la Sala de Juntes del Rectorat.

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto