Ir al contenido

Página principal de la UdL

Violència en la parella: desmuntem mites?

RC_mitesDesmonten_g L'exposició Violència en la parella: desmuntem mites? organitzada amb la col·laboració de l'Institut Català de les Dones en el marc del curs Violència de gènere en l'àmbit de la parella, es podrà visitar del 2 d'abril al 16 de maig al passadís de la tercera planta de l'Edifici Polivalent del Campus de Cappont de la UdL.

El nostre pensament està construït a base de mites o creences que ens ajuden a explicar el món i a donar sentit a les coses que ens passen. Aquest pensament i la forma que tenim de sentir i expressar-nos estan influenciats pel nostre entorn.

 

Aquesta exposició proposa una revisió d’alguns mites associats a l’amor romàntic i a la violència masclista. Per exemple desmunta la creença que som persones incomplertes que necessitem buscar-ne una altra per aconseguir la plenitud, que s'ha de renunciar a tot per amor, que si algú sent gelosia és perquè t'estima o que és necessari patir poder mantenir una relació. Alhora, ofereix  idees i elements de reflexió per transformar aquests mites i creences i avançar, així, vers unes relacions lliures violència masclista.

Consulteu el fulletó de l'Exposició.

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto