Ir al contenido

Página principal de la UdL

Premi del Concurs d’Espots Audiovisuals contra la Violència de Gènere

ilustracioAMPLIACIÓ DEL TERMINI FINS AL 9 DE NOVEMBRE. El Vicerectorat d’Activitats Culturals i Projecció Universitària, a través del Centre Dolors Piera d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones, convoca el Premi del Concurs d’Espots Audiovisuals contra la Violència de Gènere.

El premi compta amb el finançament de l’Instituto de la Mujer i el Fons Social Europeu i respon a la celebració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, el 25 de novembre, per tal de sensibilitzar contra la violència de gènere, d’acord amb la Declaració Institucional de la Universitat de Lleida de tolerància zero.

 

L'objectiu d’aquest guardó és sensibilitzar contra la violència de gènere en l’àmbit universitari, mitjançant la creació d’un espot que s’emmarqui en la campanya de la Universitat de Lleida pel Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència de gènere. És doncs, amb la finalitat de promocionar i difondre els valors d’una cultura de tolerància zero envers la violència de gènere i en la transmissió d’aquests valors, que es convoca aquest premi.

Qui hi pot participar?

-    Alumnat, Personal d’Administració i Serveis (PAS) i Personal Docent i Investigador (PDI) de la Universitat de Lleida;
-    Ex alumnes de la Universitat de Lleida;
-    Alumnat, PAS i PDI de les altres universitats que formen part del Campus Iberus (Universidad Pública de Navarra, Universidad de Zaragoza y Universidad de La Rioja) i
-    Alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior dels centres educatius de la demarcació de Lleida.

Quines són les categories?

-    Categoria Professional (CP). Dotació: 800€
-    Categoria Amateur (CA). Dotació: 400€

Les persones que participin al concurs hauran d’escollir la categoria a què volen presentar-s’hi.

Termini: ampliació fins al dia 9 de novembre de 2012

Consulteu les bases de la convocatòria.

Logotips que s'han d'incloure en l'espot:

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto