Ir al contenido

Página principal de la UdL

Per què no puc fer-ho? 2011

Enguany, el 28 d'octubre a la Univeristat de Lleida, en el marc de la jornada Per què no puc fer-ho? es presentaran els estudis de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària, concretament el grau d’Enginyeria Forestal, a les noies, aprofitant que és l'Any Internacional del Boscos i els estudis de la Facultat d'Infermeria, als nois.

Les activitats previstes inclouen una presentació dels estudis esmentats, les seves sortides professionals i visites guiades a diversos laboratoris d'investigació de l'Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària i de la Facultat d'Infermeria on es realitzaran tallers pràctics.

Tallers a l'Escola Superior d'Enginyeria Agrària (noies)

  1. Collarets de paper
  2. Bestioles als boscos?
  3. Per a què serveixen els matolls?
  4. Arbres anticanvi climàtic

Tallers a la Facultat d'Infermeria (nois)

  1. Reanimació cardiopulmonar bàsica
  2. Simulació en infermeria
  3. Embenats funcionals
  4. Exercicis d'equilibri i conscienciació corporal

Consulteu la informació general sobre la jornada de presentació dels estudis univeristaris sense estereotips de gènere i participeu en el BLOC!

Consulteu el programa de la jornada (Grup I)

Consulteu el programa de la jornada (Grup II)

L’esdeveniment l’organitza el Centre Dolors Piera d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones de la Universitat de Lleida, amb el suport de l'Institut de Ciències de l'Educació, l’Escola Tècnica Superior d’ Enginyeria Agrària  i la Facultat d’Infermeria.

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto