Ir al contenido

Página principal de la UdL

9è Cicle de Cinema i Drets Humans

ccdh2012El Centre Dolors Piera participa amb l'exposició La Mirada Invisible, del Seminari Interdisciplinari d'Estudis de al Dona, en la 9a edició del Cicle de Cinema i DDHH. Es tracta d'una exposició que representa la mirada de la violència masclista des de la vessant de les dones que han patit aquest tipus de violència. L'exposició es va realitzar en el marc d'un programa d'arteràpia amb dones que es trobaven en situació de violència masclista. Podeu veure les imatges de l'exposició en aquest enllaç.

El Cicle de Cinema torna aquest mes de novembre a Lleida per oferir-nos reflexions i aprenentatges transformadors a través del cinema, sis documentals i sis conferències ens ajudaran a entendre les causes de diverses problemàtiques que generen desigualtats i injustícies al nostre món.

Algunes de les temàtiques de les que es parlarà en aquesta 9a edició del Cicle de Cinema i DDHH són: el conflicte oblidat del Tibet, la crisi global, les mobilitzacions indígenes, les revoltes àrabs o el sistema econòmic capitalista. Tots aquests temes es treballaran a través del cinema i de xerrades de la mà de persones expertes en la matèria.

Descarregueu-vos el programa del Cicle de Cinema i Drets Humans 2012.

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto