Ir al contenido

Página principal de la UdL

3es Jornades Dones i Igualtat de Tracte al Món Rural

Les 3es Jornades Dones i Igualtat de Tracte en el Món Rural tindran lloc el divendres 15 d’octubre de 2010. Es tracta d'unes jornades organitzades pel Centre Dolors Piera d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones, adscrites a la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida, en el marc del Màster en Agents d'Igualtat d'Oportunitats per a les Dones: àmbit rural. L'assistència a les jornades es reconeix amb un crèdit de Lliure Elecció.


PROGRAMA:

16.00 Presentació de la Jornada

Dr. Joan Busqueta, Degà de la Facultat de Lletres de la UdL

Dra. Mª Ángeles Calero Fernández, Directora del Centre Dolors Piera d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones de la UdL i coordinadora del Màster Oficial en Agents d’Igualtat d’Oportunitats per a les Dones al Món Rural

16.30 Conferència: “Dona i món rural: per a una millor qualitat de vida”

Sra. Fátima Cruz Souza, professora de la Universidad de Valladolid

16.30 Conferència: “Usos del temps, vida quotidiana i treballs de les dones a les zones rurals”

Dra. Ana Sabaté, professora titular de la Universidad Complutense de Madrid.

18.00 Pausa cafè

18.30 Taula rodona: Experiències en femení: "Estratègies d'ús del temps i de l'espai per les dones treballadores en zones rurals"

"Atenció a la dependència al medi rural", Associació l'Arada de Solsona

"Dones rurals i ocupació", Fundació Dones i Món Rural

“Experiències en la gestió del temps de les dones rurals de la comarca de Betanzos (Galícia)”, Olalla López Barro, ex-alumna del Màster en Agents d’Igualtat d’Oportunitats per a les Dones a l’Àmbit Rural.

20.00 Lliurament de les orles a l'alumnat del Màster Oficial en Agents d'Igualtat d'Oportunitats per a les Dones. Àmbit Rural i dels certificats d'assistència a l'estudiantat del curs*

Descarregueu-vos el programa en català.

Descarregueu-vos el programa en castellà.

Inscripció. TANCADA. Les persones que s'hagin inscrit el dia 14 d'octubre rebran el certificat d'assistència a partir de la setmana del 25 d'octubre. En el cas de les persones que desitgen el reconeixement de crèdits, es lliurarà un cop enviada ll'activitat que es demana per al reconeixement.

*IMPORTANT: per a aquelles persones que desitgeu el reconeixement del crèdit de lliure elecció, us informem que ens haureu d'enviar, abans del dia 15 d'octubre, una breu redacció d'unes 800 paraules (aproximadament 2 fulls) on reflexioneu sobre les següents qüestions:

1. Quines expectatives teniu de les Jornades?
2. Quina és la vostra opinió sobre la situació que viuen les dones al món rural? Quins aspectes positius i negatius senyalaríeu?
2. De quina manera es podria millorar la situació?
4. Teniu alguna experiència personal en relació amb el tema que abordarem a les jornades?

El lliurament d'aquesta activitat serà imprescindible per a recollir el dia 15 d'octubre el certificat d'assistència per a les persones que vulguin el reconeixement del crèdit.

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto