Ir al contenido

Página principal de la UdL

"La mirada invisible" a Pont de Suert

Amb motiu del Dia Internacional contra la violència envers les Dones, el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça i l’Ajuntament de Vilaller ens conviden a participar en les activitats programades per commemorar el 25 de novembre, entre les quals es troba l'Exposició La Mirada Invisible del SIED iun taller a càrrec de Rosa Vaquera i Maika Molina, del Seminari Interdisciplinari d’Estudis de la Dona a Lleida. Tindrà lloc el divendres 25 de novembre a les 18.00h a CX Espai (Antic Club Sant Jordi).

Entre les activitats programades, hi trobem l'exposició "La mirada invisible" realitzada per SIED i creada a partir del projecte homònim, que consistia en un taller d'arterapia, dirigit per l'arterapeuta Farncesca Piñol, i que va ser presentada a la Seu Vella de Lleida en commemoració del Dia Internacional contra la violència envers les Dones, 25 de novembre de 2010.

Totes aquelles persones que vulguin veure l'exposició tindran l'oportunitat de fer-ho de nou a partir d'aquest dia a Pont de Suert i durant aproximadament 3 setmanes.
Inauguració de l'exposició

Presentació de l’exposició: “La mirada invisible” i taller a càrrec de Rosa Vaquera i Maika Molina, del Seminari Interdisciplinari d’Estudis de la Dona a Lleida.
Data: divendres, 25 de novembre 
Lloc: CX Espai (antic Club St. Jordi)
Hora: 18h

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto