Ir al contenido

Página principal de la UdL

Pensadores per la Pau

Curs de Lliure Elecció reconegut amb 2 crèdits.

El curs pretén aproximar-se i donar a conèixer el pensament i les pràctiques de dones en la construcció de la Cultura de la Pau. El concepte de pau és divers i sovint no aborda la complexitat i la transversalitat de l'enfocament de gènere. L'experiència i sabers femenins poden aportar noves idees a l'hora de treballar en el món de la resolució de conflictes i la promoció de la pau. Quin paper han jugat i juguen les dones compromeses en processos de construcció de la pau arreu del món? Quins valors, quins discursos i quines propostes promouen que permetin unes relacions més igualitàries i menys violentes en el dia a dia? El curs està emmarcat dins l'objectiu que té GRECAYLLU de sensibilitzar la ciutadania en la Cultura de la Pau per tal de promoure la gestió positiva dels conflictes.

3a Edició de Pensaments per la Pau
Des de Grec i Ayllu, amb el suport de l'Oficina de Cooperació i Solidaritat i el Centre Dolors Piera de la Universitat de Lleida, organitzem la 3a edició del Seminari Pensadors per la Pau, Pensaments per fer la Pau, enguany amb clau femenina: Pensadores per la Pau, pensaments per fer les Paus. Pretenem realçar i recordar el sovint oblidat paper de les dones en la construcció de la Pau i la Cultura de Pau. Aquest seminari, organitzant conjuntament amb l'Institut Català Internacional per la Pau, està emmarcat com una activitat més que respon a l'objectiu que té Ayllu de sensibilitzar la ciutadania en Cultura de Pau per tal de promoure la gestió positiva dels conflictes, la pau i el respecte dels drets humans.

INFORMACIÓ I MATRÍCULA

DATES: 20 i 27 octubre; 3, 10, 17, 24 de novembre i 1 de desembre
HORA: de 19.00 a 21.00 hores
LLOC: Aula 1.03 de l'Edifici POlivalent del Campus de Cappont
AVALUACIÓ: Assistència al 80% de les sessions.

Matrícula gratuïta
Places limitades
Envia un correu electrònic a l' Oficina de Cooperació i Solidaritat de la UdL: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Presencial a l'oficina de l'OCiS: c. Jaume II, 67 bis. Campus Cappont

Més informació:
www.ayllu.cat
www.grecmail.cat

Descarrega't el programa en .pdf¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto