Ir al contenido

Página principal de la UdL

4es Jornades Dones i Igualtat de Tracte al Món Rural

Les 4es Jornades Dones i Igualtat de Tracte en el Món Rural es celebraran el divendres 14 d’octubre de 2011 de 16.00 a 20.00. Es tracta d'unes jornades organitzades pel Centre Dolors Piera d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones amb la col·laboració de l'Institut Català de les Dones, adscrites a la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida en el marc del Màster en Agents d'Igualtat d'Oportunitats per a les Dones: àmbit rural. Aquestes jornades s'han aprovat pel Consell de Govern el 29 d'abril de 2011 com a crèdits de Lliure Elecció, per a l'alumnat de diplomatura i llicenciatura, i com a crèdits ECTS per a l'alumnat de grau.

En breu penjarem el programa d'aquesta edició de les jornades.

Competències

  1. Anàlisi de la situació de les dones en l’àmbit rural.
  2. Capacitat per a detectar les situacions de desig. De les dones en l’àmbit rural.
  3. Constatació del paper que juguen les dones en el desenvolupament rural.
  4. Identificació de l’apoderament com a procés per a la millora de la situació de les dones en l’àmbit rural

Objectius

  • Visibilitzar la situació de les dones del món rural i les relacions de gènere en els espais rurals.
  • Conèixer les condicions de vida (usos del temps i vida quotidiana) de les dones en les zones rurals i el paper de les dones en el món rural.
  • Donar a conèixer projectes que mostren l’especificitat

Continguts i vídeo

Avaluació

  • Assistència al 100% de la jornada
  • Participació a classe
  • Realització de les activitats no presencials: tant per l'alumnat de Lliure Elecció com per l'estudiantat de la Matèria Transversal es demanarà la ressenya del llibre A sol i a serena: dones, món rural i pagesia (disponible en línia), de Rosa Binimelis Adell, Mariona Bosch Oliver i Amaranta Herrero Cabrejas. El termini per al lliurament de la ressenya és el dia 30 de novembre de 2011 al c/e Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. Únicament per l'alumnat de la Matèria Transversal, s'haurà de participar amb 6 intervencions en els fòrums que s'obriran al Campus Virtual de la UdL dins la carpeta corresponent a l'assignatura "Jornades Dones i igualtat de tracte al món rural".

Preu

El preu de la matrícula per l'alumnat interessat en el crèdit de lliure elecció serà gratuït.

Per l'estudiantat de Matèria Transversal, tindrà un cost de 23,72€, segons els preus públics.

INSCRIPCIÓ 

IMPORTANT: Les persones interessades hauran d'inscriure's mitjançant el formulari d'inscripció, tenint cura d'introduir totes les dades de contacte correctament, especialment el nom i cognoms, el DNI, el telèfon i el correu electrònic. Un cop s'hagi efectuat la inscripció, s'emetrà una butlleta de pagament, en el cas que sigui oportú, que s'haurà de retornar al Centre Dolors Piera segellat per l'entitat bancària.

Aquesta jornada s’emmarca en el Dia Internacional de les Dones rurals i està finançada per l’Institut Català de les Dones.logo_icd2

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto