El club de lectura del CEDD, espai de reflexió literària sobre les dones i el feminisme

club bell hooksEl passat 18 d'abril, en motiu de la celebració del 23 d'abril, diada de Sant Jordi i Santa Jordina i Dia Mudial del Llibre, va tenir lloc una sessió única de club de lectura a partir de l'obra Tot sobre l'amor de bell hooks.

Es tracta d'una activitat organitzada pel Centre Dolors Piera, amb el suport del Seminari Interdisciplinari d'Estudis de la Dona, per a dinamitzar el CEDD entre la comunitat universitària i a la ciutadania, en general, que va dirigir i dinamitzar la bibliotecària Anabel Ramos Rebollo.

club bell hooks fotoA la sessió hi van participar una desena de persones de la comunitat universitària majoritàriament i es va reflexionar sobre la concepció del concepte 'amor', que bell hooks redefineix en la seua obra tot oferint noves formes radicals en mostrar la seva interconnexió a la nostra vida privada i pública. 

Arran de l'èxit de la primera convocatòria, s'ha programat una altra sessió per al proper dia 6 de juny de 2023 a les 18.00 hores, al Centre d'Estudis i Documentació de les Dones. L'obra escollida per a l'ocasió és Pura passió d'Annie Ernaux, Premi Nobel de Literatura 2022. Les inscripcions es poden formalitzar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Què és el Centre d'estudis i Documentació de les Dones (CEDD)?

El Centre d'Estudis i Documentació de la Dona (CEDD) és una secció del Seminari Interdisciplinari d'Estudis de la Dona (SIED) destinada a donar suport a l'estudi, la docència i la recerca sobre temes de gènere, mitjançant l'adquisició, l'organització i el processament del seu fons bibliogràc, multimèdia i documental. Va ser creat al 1992 i actualment està ubicat en un dels espais bibliotecaris de la Universitat de Lleida per tal de posar aquest fons a l'abast de tothom.

Es troba ubicat a al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera (Campus de Cappont de la Universitat de Lleida), c/ Jaume II, 67, 1a planta. Podeu visitar-nos o bé posar-vos en contacte amb nosaltres als telèfons: 973003548, 973702757, 973703396, 973706623 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El fons bibliogràfic el trobareu en el catàleg de la Biblioteca de la Universitat de Lleida. Als exemplars que es troben al CEDD hi posa Biblioteca de Cappont, 1a planta, CEDD.