Violències masclistes i LGBTIfòbiques en entorns educatius

Oferta MT 2021 2022 EducacioTANCAT

El curs "Violències masclistes i LGBTIfòbiques en entorns educatius” és una formació reconeguda amb 1 ECTS de matèria transversal que té per objectius reflexionar i identificar les violències masclistes i LGBTIfòbiques que es donen en entorns educatius i adquirir eines per a la prevenció i intervenció, des d’un enfocament feminista.

Els contiguts giraran abordaran una contextualització de les violències masclistes i LGBTIfòbiques, convidaran a reflexionar sobre si els contextos educatius estan lliures de violències i s'adquiriran eines feministes per a la prevenció i intervenció a primària i secundària.

S'impartirà a través del campus virtual del 13 de desembre 2021 al 16 de gener de 2022 i consistirà en la visualització de totes les sessions gravades, l’assistència a la sessió síncrona del dia 10 de gener a la 13h i la lectura de materials d’aprofundiment de continguts. 

La professora és Rosanna Moreda, Llicenciada en antropologia Social, Màster en Estudis de Gènere i Ciutadania i doctoranda del programa Estudios Feministas y de Género de la Universitat del País Basc. 

La inscripció s'ha de formalitzar a través del formulari en línia. Un cop us hàgiu inscrit, us enviarem, en uns dies la butlleta de pagament. El preu del crèdit són 27,67 euros.

Termini d'inscripció: 9 de desembre de 2021

Avaluació de la matèria transversal

Per tal d’obtenir el certificat de matèria transversal, haureu de dissenyar i presentar una proposta d’acció de sensibilització o prevenció de les violències masclistes i/o LGBTIfòbiques que es pugui dur a terme en un entorn educatiu (escola, institut, etc). Amb l’activitat haureu de demostrar haver adquirit els continguts que se us han facilitat durant el curs.
Termini màxim d’entrega de l’activitat: 16 de gener de 2022.